Selecteer een pagina

IT Support

Vermijd tijdverlies door IT-problemen

Als de COVID-19-pandemie ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat alle personen en ondernemingen heel afhankelijk zijn van IT en digitale technologieën. Een defect toestel, onveilige software of instabiele internetverbindingen betekenen minstens een slecht humeur en in het slechtste geval omzetverlies. 

Om de schadelijke gevolgen van IT-problemen te vermijden, vertrouw je op de expertise van je partner in IT-support. Nyffels IT lost bestaande problemen graag op en zorgt ervoor dat ze in de toekomst niet meer zullen voorvallen. 

Zo ben jij altijd zeker van een stevige IT-basis om verder op te bouwen en kan je zorgeloos werken, leren en ontspannen.

pexels athena 2582931 scaled

Herstelling van computers

Een laptop of desktop die niet meer opstart of geteisterd wordt door virussen. Software die niet meer doet wat het hoort te doen. Zelf de kleinste mankementen doen je kostbare tijd verliezen.

De meeste problemen betekenen gelukkig niet dat je toestel is afgeschreven. Er zijn weinig hardware- en software-problemen die Nyffels IT niet kan herstellen.

In geen tijd lossen we je problemen op en leg ik je de herstelprocedure in verstaanbare taal uit. Voor ik aan de herstelling begin, weet jij preview wat de kostprijs zal zijn. Je beslist zelf of je de investering doet of niet.

Verkoop van computers en randapparatuur

Je bent op zoek naar een nieuwe computer of randapparatuur zoals een printer, en je wil uiteraard geen miskoop doen. Ook dan staat Nyffels IT voor je klaar met een persoonlijke aanpak. Ik begeleid je graag door het oerwoud van merken, benamingen en modellen zodat je zeker bent van de beste keuze aan de beste prijs. 

Eerst bekijk ik jw noden en wensen. Daarna laat ik je de verschillende mogelijkheden zien die op dat moment beschikbaar zijn, en leggen we de voor- en nadelen van elke optie uit. Wanneer jij je keuze hebt gemaakt, zorg ik ervoor dat je de toestellen snel ontvangt. 

Je mag er zeker van zijn: je krijgt waar voor je centen. Van tablet tot een laptop of zelfs een kick-ass gaming build!

pexels linkedin sales navigator 2182981 scaled
pexels kaboompics com 6335 scaled

Wifi en netwerk optimalisatie

Niets vervelender dan een netwerkverbinding die je geduld op de proef stelt. Of je nu vanuit je luie zetel de nieuwste Netflix-serie wil checken of net voor een belangrijke transactie staat: je internetverbinding hoort altijd stabiel te zijn.

Merk je dat je thuiskantoor, woonkamer of de kantoren vvan je onderneming een upgrade kunnen gebruiken? Dan kom ik graag langs om supersnelle internetverbindingen te creëren en dode WiFi-plekken naar het verleden te verbannen. 

Zo geniet je opnieuw van je favoriete serie in 4K, verlies je geen tijd meer met verbindingsproblemen, en leer, werk en ontspan je waar en wanneer je maar wil. Nu en in de toekomst.

TESTIMONIALS

Wat anderen over Nyffels IT zeggen...

Vlotte service. Super vriendelijk.
Heel tevreden.

Amélie V.

Zeer goede service en chesney helpt altijd!

Sarah S.

Goe bezig 😉 👌👌👌

Dieter V.

Zaakvoerder, DIETER VANDROMME BV

Zelfs telefonisch heeft Chesney mijne printer terug doen werken! nogmaals bedankt!

Michael D.

De kortste weg naar een oplossing voor je IT-probleem:

Werkplaats

Spanjestraat 1A
8850, Ardooie

Bel, sms of whatsapp