IT Support

Nyffels IT zorgt ervoor dat uw computer terug “beept en boopt” zoals voorheen

Als de COVID pandemie van 2020 ons één iets geleerd heeft, dan is dit dat de huidige technologie niet meer te weren is van uit ons dagelijk leven. 
Werken, leren, ontspannen, … We zijn ervoor gewezen op onze computers, smartphones en de informatie die gegeven wordt door het alwetende internet. Een defect toestel, ongewenste software of een slechte internet verbinding kan hierdoor in één seconde uw perfecte dag omgooien tot een nachtmerie. 
Vertrouw dan ook op mijn expertise en ga zorgenloos doorheen uw werkweek en geniet van een rustgevend weekend. Hebt u dan toch een probleem? Dan sta ik klaar om u zo snel mogelijk te verlossen van alle IT-nachtmerries alsook de aankoop van uw nodige hardware en software.

line icons 53

Herstel van desktops en laptops

Verkoop van computers en randapperatuur

wifi

Wifi en netwerk optimalisatie

pexels athena 2582931 scaled

Herstel van desktops en laptops

Start uw laptop niet meer op of hebt u last van virussen? Dit betekend niet het einde van het leven van uw laptop. Ik herstel zowel hardware- als softwareproblemen op in ons bureau. Dit heeft als voordeel dat deze herstellingen zeer vlot kunnen uitgevoerd worden en daarbovenop geld onze no-bullshit aanpak ook hierop. Verwacht dus geen vage omschrijving van het probleem maar een direct antwoord van de herstelprocedure. 
Daarbovenop gaan wij eerst kijken wat het probleem is, zo hebt u geen onverwachte kosten en kunt u zelf beslissing of de herstelling de prijs waard is! 

Verkoop van computers en randapparatuur

Op zoek naar een nieuwe computer of een randapparatuur zoals een printer? Door alle merken en types is het een oerwoud van namen en modellen. Doe geen miskoop en reken op mijn jarenlange ervaring om voor u het perfecte apparaat te selecteren. Dit doen ik op basis van uw noden en eisen, hiervoor gaan we eerst even spreken wat u juist verwacht, wat u nodig hebt en als laatste wat u graag ziet. 
Daarna ga ik aan de slag om te zien wat er op de markt is en wat voldoet aan al uw eisen. Deze persoonlijke service zorgt ervoor dat u exact krijgt wat u nodig hebt, zonder dat u betaald voor nutteloze of ongebruikte functies. 
Van een tablet tot een laptop en zelf een kick-ass gaming build. Ik sta voor u klaar!

pexels linkedin sales navigator 2182981 scaled
pexels kaboompics com 6335 scaled

Wifi en netwerk optimalisatie

Er is niets vervelender dan een trage laadtijden op het internet, net geen verbinding hebben in uw favoriete zetel hebben of uw favoriete netflix serie te moeten bekijken in een veel te lage resolutie. 
Vertrouw op mijn expertise en ik zorg ervoor dat u, overal waar u wenst, kan genieten van een supersnelle internet verbinding. Hierdoor zullen trage websites en dode wifi plekken tot het verleden horen en kunt u genieten van uw favoriete netflix serie in 4k. 
Alvorens we de werken beginnen doen we een grondige analyse om alle problemen vast te stellen. Op deze manier kunnen we een kwalitatieve en langdurige oplossing voorstellen.

TESTIMONIALS

Wat denken anderen van mij?

Vlotte service. Super vriendelijk.
Heel tevreden.

Amélie V.

Zeer goede service en chesney helpt altijd!

Sarah S.

Goe bezig 😉 👌👌👌

Dieter V.

Zaakvoerder, DIETER VANDROMME BV

Zelfs telefonisch heeft Chesney mijne printer terug doen werken! nogmaals bedankt!

Michael D.

Wij zijn er om te helpen!

Werkplaats

Rijksweg 86
8870, Izegem

Bel, sms of whatsapp