Selecteer een pagina

Webdesign

Het uithangsbord van je zaak in een digitale wereld.

In een digitale wereld vinden nieuwe klanten je online. Of je nu een loodgieter in bijberoep bent, een eigen buurtwinkeltje hebt, of online diensten aanbiedt, Nyffels IT helpt je met het opzetten van de website of webshop die je onderneming ondersteunt.

Van domeinregistratie en hosting, over webdesign in WordPress tot cloudtoepassingen en je eigen e-mailadres, ik neem elk onderdeeltje van je website onder handen. Ook voor specifieke zaken zoals het verbinden van je kassa met je webshop, staa ik voor je paraat.

Terwijl jij op je twee oren slaapt, bouw ik jouw virtuele visitekaartje van A tot Z!

pexels pixabay 39284 scaled

Webdesign

Een website slaapt nooit, vraagt geen opslag en gaat nooit op vakantie. Net daarom is het jouw perfecte werknemer.

Bij het bouwen van websites let ik op verschillende belangrijke elementen:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Optimale gebruikservaring op mobiel en desktop
  • Vindbaarheid in Google
  • integratie van sociale mediaplatformen en andere programma’s
  • snelheid
  • veiligheid

Ik werk bovendien samen met graphic designers voor het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, copywriters voor de tekst op je website, en social media experten om je zichtbaarheid op Instagram, Facebook, LinkedIn enz. te vergroten.

Cloud services

Een cloud is veel meer dan een wolk met data. Het is een back-up systeem van je onderneming. Of dient ter vervanging van dure servers. De cloud is altijd beschikbaar, zolang je ergens bent waar er netwerkverbinding is. 

Stel je voor dat de stroom uitvalt op kantoor, bij je thuis of in je zaak. Had je geïnvesteerd in traditionele servers waren je websites, webshops en applicaties buiten bereik. 

Wie investeert in cloud services weet dat online verkoop niet stokt wanneer de elektriciteit uitvalt. De dagelijkse werking van je onderneming komt dus niet in het gedrang. Dat betekent dat je geen kostbare tijd en omzet verliest!

pexels eberhard grossgasteiger 844297
pexels lukas 574071 scaled

Software op maat

Als ondernemer vraag je je zelf vaak af: “dat moet toch eenvoudiger kunnen?” Vaak is je website je partner numero uno om processen te automatiseren en je extra tijd te schenken. 

Daarom ontwikkelen we ook allerlei applicaties. Van totaaloplossingen op maat tot uitbreidingen van bestaande applicaties en ongeacht het platform.

De kortste weg naar een oplossing voor je IT-probleem:

Werkplaats

Spanjestraat 1A
8850, Ardooie

Bel, sms of whatsapp