Webdesign

Het digitale uitgangsbord van uw zaak in een virtuele wereld.

Digitaal is het nieuwe normaal. Blijf niet steken in de oude tijd en vertrouw op mijn expertise om uw zaak in de digitale etalage een plaatsje te geven.
Bent u een loodgieter in bijberoep, of een winkelpand? Wij kunnen u helpen met uw website alsook cloud toepassingen. zo wordt mijnzaak@gmail.com al snel helpmij@mijnzaak.be. Dient uw webshop een koppeling te hebben met uw kassa? Vrees niet! Onze kennis eindigt niet bij het designen, we maken met plezier een softwarepakket geschikt naar uw noden.
Contacteer ons en ga van een achterstand naar een voorstand op al uw concullega’s!

Webdesign

line icons 76

Cloud services

output onlinepngtools

Software op maat

pexels pixabay 39284 scaled

Webdesign

Een moderne zaak beschikt de dag van vandaag over een moderne website. Blijf dus ook niet achter! Ik ontwerpen uw website of webshop en zorg dat u gemakkelijk in google te vinden bent. Integraties met sociale media of eigen programma’s zijn geen enkel probleem. En door onze opzet kunt u gemakkelijk zelf aanpassingen uitvoeren waar nodig. 
Op zoek naar meer dan enkel een webdesigner? Vrees niet, geschikte logo’s, teksten en zelf sociale media hulp kunnen wij via verschillende partners probleemloos regelen onder dezelfde kwaliteit die u van mij gewenst bent. 
Op zoek naar een website? Maak dan een afspraak en dan zitten we spoedig samen om uw idee, werkelijkheid te laten worden!

Cloud services

Een wolk in de lucht met al uw data. Zo stellen de meeste zich de “cloud” voor. Het is echter veel meer dan dit. Je kan de cloud gebruiken als data backup of ter vervanging van extreem dure servers. Het grootste voordeel is dat de cloud altijd ter beschikking is ongeacht de situatie van uw zaak. 
Uw winkel zit zonder stroom? Met een traditionele server waren al uw webshops en applicaties onbereikbaar alsook waren uw bestanden volledig buiten handbereik. 
Met de cloud staan deze nog probleemloos online. Uw winkeldeuren zullen vermoedelijk niet meer opengaan zonder stroom, maar digitaal blijft de verkoop doorgaan! Ondertussen kun jij nog steeds via uw laptop of smartphone probleemloos al uw bestanden raadplegen en verder werken.

pexels eberhard grossgasteiger 844297
pexels lukas 574071 scaled

Software op maat

Zijn uw ideeën te complex om in een simpele website te gooien of bent u op zoek naar een tool om uw productiviteit te verhogen? Naast webdesign en cloudoplossingen ben ik ook gespecialiseerd in het maken van allerlei applicaties. 
Van totaaloplossingen tot uitbereidingen ongeacht het platform. Contacteer ons en wij helpen u verder.
Overtuigd? Maak dan een afspraak met mij en ik bekijk hoe we uw idee kunnen realiseren!

Wij zijn er om te helpen!

Werkplaats

Rijksweg 86
8870, Izegem

Bel, sms of whatsapp