Selecteer een pagina

Ontmoet uw lokale computerspecialist

Nyffels IT is meer dan alleen de naam van mijn bedrijf of de persoon, het is een visie! Gepersonaliseerde support en non-bullshit aanpak. Wie ben ik, hoe gaan ik te werk en wat kunt u van mij verwachten? Scroll of swipe verder en ontdek het…

Over ons

Wij helpen mensen sinds 2017

In 2017 werd Nyffels IT opgericht onder de naam C.N. Connections door Chesney Nyffels. C.N. Connections richtte zich vooral op webdesign en webapplicaties, vandaar de naam. Ik connecteerden bedrijven met de wereld doormiddel van een goede, duidelijke website.

Vanaf 2018 had ik de mogelijkheid om IT als onderdeel toe te voegen en deed ik dit doormiddel van Nyffels IT. Na verloop van tijd heb ik gekozen om de naam “C.N. Connections” te laten vallen ter voordele van duidelijkheid voor klanten.

IT is een brede term, maar het omschrijft exact wat ik doe! Zo specialiseer ik mijzelf ook in alle aspecten en vlakken die IT te bieden heeft. Voor particulieren is dit voornamelijk het herstel van een computer, aankoop van een nieuwe printer of het verbeteren van uw bestaand wifi netwerk zodat u overal in huis kunt “netflix & chillen”. 

Maar ook bij beroepers, eenmanszaken en kleine zelfstandigen kunnen bij mij terecht voor hun volledige computer infrastructuur aan te kopen, te beheren en te rekenen op onze uitstekende support. Waar onderscheiden wij onszelf mee? Wij stoppen hier niet mee!
Een goede computer is één ding, maar wij helpen u ook aan uw website, een professioneel e-mailadres en doormiddel van een interne/externe applicatie kunnen we uw bedrijf zowel intern als extern laten schitteren!

Kort samengevat…
Ongeacht de persoon, particulier of professioneel. Ik maken IT verstaanbaar zodat u met een complete gemakzucht kunt genieten van alle bestaande en nieuwe technologie!

Aanspreekpunt

Jaar van ervaring

Tevreden klanten

Vertrouwen

Waarom Nyffels IT?

Tegenwoordig vindt u om elke hoek een mediawinkel of komt u online de goedkoopste deals tegen voor een nieuwe computer. Waarom zou u dan nog gaan voor een IT specialist? 

Net zoals bij andere zaken kan alles goedkoper en groter. Maar goedkoper of groter is niet altijd beter! 
Een grote keten geeft meestal niet de ultieme service en al zeker niet de persoonlijke aanpak. Bij Nyffels IT bent u niet zomaar een klant, bij ons bent u een persoon. U hebt een naam en ik mij dan ook volledig in uw schoenen plaatsen bij advies. 

Ik neem de tijd om naar uw verhaal te luisteren en help uw boek te schrijven. Nyffels IT gaat u niet de software, website of computer geven die mij het beste voordeel oplevert, maar we gaan u de service en producten aanbieden die u nodig hebt.

Daarmee is Nyffels IT meer dan alleen een winkel of hersteller. Ik ben een adviseur, computer-coach en expert in één enkele verpakking. Op deze manier kunt u met een gerust hart genieten van alle rustige momenten bij u thuis en frustratie loos achter uw bureau plaatsnemen.  

 

Persoonlijke service

Kostenloos advies

Vlotte werking

No-bullshit en verstaanbare taal

Breed kennisveld

Eigen hersteldienst

Bij mij, op afstand of bij u

De kortste weg naar een oplossing voor je IT-probleem:

Werkplaats

Spanjestraat 1A
8850, Ardooie

Bel, sms of whatsapp